Contact

Wat is dit?

Deze boekwinkel is er voor alle senioren in Vlaanderen. We proberen in ons aanbod alle Nederlandstalige boeken op te nemen, voor zover ze uiteraard nog voorradig zijn. En natuurlijk geven we speciale aandacht aan boeken voor senioren. En dat nemen we natuurlijk heel breed. Politiek, geschiedenis, maatschappij, sport, gezondheid, hobby, (klein) kinderen, reizen… Bij ons vind je alles om mee te zijn in het leven van vandaag.

Meehelpen?

We zoeken graag vrijwilligers om ons te helpen met de uitbouw van deze boekwinkel. Vlijtige lezer? Help ons met recensies of met informatie over boeken. Geef ons tips rond boeken die je gelezen hebt. Leesclubs? Dat horen we graag. We geven zelfs extra korting voor lokale leesclubs om het lezen te stimuleren.

Contacteer ons op boeken@vlaamseactievsenioren.be

Nog geen lid?

Geen probleem.  Deze winkel staat open voor alle klanten en je hoeft geen lid te zijn. Al is dat uiteraard altijd meegenomen, en kan je als lid profiteren van speciale aanbiedingen die we alleen naar de leden sturen. Alle informatie vind je op onze website.

Contact?

Administratieve vragen over uw bestelling: boeken@vlaamseactievesenioren.be
Technische vragen: webbeheer@perruptio.be

Onze verdeellijst

Wekelijks bezorgen we je onze gratis boekenbrief, boordevol informatie, beschouwingen, recensies en podcasts om naar te luisteren. En uiteraard bezorgen we ook promoties via het boek van de week of speciale promoties met kerst, sinterklaas, of andere momenten waarop een boek je leven kan helpen.

Verzending

Pakketten worden over het algemeen binnen één werkdag na ontvangst van de betaling en bestelling verzonden. Boeken worden in de meeste gevallen binnen twee tot drie werkdagen geleverd. Dat kan via BPost of via postNL.

Bpost: Bpost levert pakjes in de brievenbus of op een locatie die door u zelf bepaald wordt. U kan best contact opnemen met Bpost om in te stellen hoe u liefst pakjes wil ontvangen.

PostNL: levert pakjes aan de deur en vereisen dat je thuis bent om af te tekenen. Boeken via postNL krijgen ook een trackingnummer zodat je kan volgen waar het pakje is en wanneer het verwacht kan worden.

Verzendkosten zijn een vast bedrag, ongeacht het aantal boeken. Die kosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. We raden je daarom aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Indien een bevestigd pakketje na 5 werkdagen nog niet is toegekomen, neemt u best contact op met boeken@actievevlaamsesenioren.be, zodat we het bij de verzender kunnen nakijken.

Wie zijn wij?

De Vl@s-boekensite is een samenwerking tussen

Vlaamse actieve senioren vzw
Lange Winkelhaakstraat 26
2060 Antwerpen
info@vlaamseactievesenioren.be
tel. 03 233 50 72
Perruptio BV
Beatrijslaan 6
1850 Grimbergen
BTW BE 0715.631158
info@perruptio.be
KBC BE39 7360 5536 3119